Sunday, October 6, 2013

KENAPA RAMAI YANG MASIH RASA SUSAH UNTUK BERPUASA. INI JAWABNYA

Puasa ialah menahan diri. Selain dari LAPAR dan DAHAGA, malah ia lebih dari itu termasuk elakkan diri dari perkara tidak sepatutnya. Puasa itu mendidik. Kegagalan menahan diri dari berpuasa ialah kerana tidak tahu bagaimana untuk kekal cergas.

Ikuti komen dari pengguna ini.
Testimonial:

Leeda 0104161161 (No Baru)




Apa tuh set berpuasa?

Set Mighty Gem

Terdiri dari

 ESP + Performance Drink + Mealshake


Saya sendiri dah try set ni. 
Tenaga memang berbeza. 

Macamana cara nak minum set mighty gems ni?

Boleh je campur ketiga-tiganya. Then shake2 boom2.
ESP rasanya tak la sesedap mana.  Best kalo campur dengan jus oren/apa2 juice. Maximum blh amik 3 sudu sehari. Kalo rjn minum tetiap hari, dlm msa 2 minggu dah nmpk kesan pd kulit.
Mealshake rasanya ala2 asikrim vanilla. Best ratah camtu jer. Blh campur dengan susu or any juice.
Performance Drink rasanya/perisa orange. Blh shake dgn air sejuk. Kalau tak habis minum simpan dalam peti ais.

Saya Bukan Taksub

Ingat tak entry saya pasal eleh! Berlagak lebih dari doktor. Entry itu antara yang mendapat hit yang tinggi. Saya harap orang pemikiran ma...