Wednesday, October 2, 2013

"Kenapa aku tengok muka kau macam bercahaya jer?"

Nak tak kalau tiba-tiba adik beradik tegur..
"Kenapa aku tengok muka kau macam bercahaya jer?"

Ini bukan janji bulan bintang.
Ini kenyataan.

Putih-putih melati
Merah-merah delima
Saper yang baik hati
Pasti diterima..
Cewah..nyanyi sket!

Saper yang baik hati ke saper yang cantik sekali? Amboi cik abang..pandang rupa.. (gurau jer jgn mare)

Amboi2 semua org berlumba putih melepak dengan pantas. Saya tak berani. Biar lambat asal selamat. Memang lambatlah dah ko beli satu satu(saya lettew!). Kalau kaya boleh sambar 1 set terussss cantik gebuss! Malatop kalah Neelopa you! I choose NUTRIWHITE!



BAGAIMANA CARA UNTUK MENGATASI KULIT BERJERAWAT DAN TIDAK RATA

Enfuselle sesuai untuk baiki tekstur kulit dan merawat kulit. Time guna ni, rupanya saya dah pregnant almost sbln. Once dah conceived...